Algemeen

De retourvoorwaarden voor producten die zijn aangeschaft op SeksuaLiek.nl gelden voor 14 dagen. Na deze 14 dagen is terugbetaling of ruilen niet meer mogelijk.

Seksualiek.nl behoudt zich te allen tijde het recht om een aanvraag te weigeren of annuleren, zonder hierbij verplicht te zijn tot opgaaf van reden. In dit geval zal de aanschafwaarde worden terugbetaald.

Wanneer een sessie is ingepland

Na het plannen van een sessie staat dit moment vast. Tot 24 uur van te voren kan deze afspraak nog telefonisch of per mail worden gewijzigd of geannuleerd. Er kan dan in overleg een nieuwe afspraak worden ingepland. Wanneer dit binnen de bovenstaande termijn van 14 dagen gebeurt is het ook mogelijk om over te gaan tot terugbetaling. Buiten deze termijn is dat niet mogelijk en kan er worden gekozen voor een nieuwe afspraak of kan daarvan worden afgezien, in acht nemende dat terugbetaling niet meer mogelijk is.

Terugbetaling

Wanneer terugbetaling gewenst is neemt u contact op met Seksualiek.nl. Wanneer dit binnen de termijn van 14 dagen na aanschaf is kan er worden overgegaan tot terugbetaling.

Buiten deze termijn is dat niet meer mogelijk. Wel heeft u nog recht op het inplannen van een afspraak.

Geldigheid

Een aanschaf van een sessie of waardebon heeft een geldigheid van één kalenderjaar, tenzij anders overeengekomen met SeksuaLiek.nl.

Nog vragen?

Neem contact op met SeksuaLiek.nl (info@seksualiek.nl)

Boek nu je gratis sessie

Wil je kennismaken met mij en heb je behoefte aan hulp? Plan een gratis sessie van 45 minuten.